|
Harcsapörkölt túrós csuszával |
|
2009.09.05. 11:22 |
A harcsát megpucoljuk, kifilézzük. A filét felkockázzuk, besózzuk, kevés citromlevet teszünk rá, és állni hagyjuk.
|
Csukaszeletek Tormamártásban |
|
2007.03.05. 12:19 |
A halszeleteket megmossuk, szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk ...
|
Füstölt Halas Krém |
|
2007.03.05. 12:18 |
A tojásokat megfőzzük, lehűtjük, megtisztítjuk ...
|
Vajas süllőszeletek |
|
2007.03.05. 12:17 |
A halszeleteket gyengén sós, citromos, babérlevéllel ízesített ...
|
Süllő zöld morzsában |
|
2007.02.10. 09:05 |
A megtisztított, megmosott hal hasüregét sózzuk...
|
Tejszínes gombás busa |
|
2007.02.10. 09:04 |
A halat kifilézzük, és a csontjából, fejéből...
|
Citromos kecsegebecsinált |
|
2007.02.10. 09:03 |
A halat kétujjnyi szeletekre vágjuk. Hideg vízben feltesszük főzni, s amikor felforrt, hozzáadjuk a feldarabolt zöldségeket...
|
Harcsa rizzsel |
|
2007.01.26. 16:55 |
A harcsát ujjnyi széles szeletekre vágjuk, sóval ...
|
Sügér hagymásan sülve |
|
2007.01.26. 16:54 |
A megtisztított halakat besózzuk, borssal ...
|
Sült keszeg |
|
2007.01.26. 16:54 |
A keszegeket megtisztítjuk, felhasítjuk, belsejüket ...
|
| |