|
Tonhal gyümölcsmártásban |
|
2007.01.26. 16:53 |
A tonhalat megmossuk, lecsepegtetjük, majd sós ...
|
Párolt törpeharcsa |
|
2007.01.26. 16:53 |
A halászlékockából 2 dl levet készítünk. Egy lapos ...
|
Máltai pite |
|
2007.01.26. 16:52 |
A halt felszeleteljük, lisztbe mártjuk, majd forró olajban ...
|
Babos csuka |
|
2007.01.26. 16:51 |
A babot megmossuk, sós vízben ...
|
Kecsege normand módra |
|
2007.01.26. 16:48 |
A halat megtisztítjuk, megmossuk. A paradicsomot meghámozzuk, felaprítjuk, áttörjük. Egy lábasban ...
|
Pisztrángszeletek parajjal |
|
2007.01.26. 16:47 |
A tejből, a lisztből és kevés vajból tejmártást készítünk, sóval, a reszelt sajt egy részével összeforraljuk, majd ...
|
Halszeletek narancslében |
|
2007.01.26. 16:46 |
Sózzuk, borsozzuk a halszeleteket, majd ...
|
Halleves vörösborral |
|
2007.01.26. 16:45 |
A megtisztított, megmosott pontyhúst lefejtjük a gerinccsontról. Levágjuk a hal fejét, farkát, hozzáadjuk a belső részeket és a zöldségeket, sózzuk ...
|
Halfelfújt |
|
2007.01.26. 16:45 |
halt gyengén sózott, és citromlével ízesített vízben puhára főzzük, lecsurgatjuk és még melegen szitán áttörjük ...
|
Szardíniás krémmel töltött tojás |
|
2007.01.26. 16:44 |
A tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk és hosszában kettévágjuk. A sárgájukat kiskanál segítségével kikaparjuk ...
|
| |